On-line useri

Trenutno aktivnih Gostiju: 244 
VIŠE OD 20 GODINA RADA I ISKUSTVA. PDF Ispis E-mail

    KBZ ELECTRONIC d.o.o. je tvrtka koja se bavi prodajom, ugradnjom, projektiranjem i servisom opreme iz područja auto-akustike, kućne elektronike i sigurnosnih sustava.

    Svojim kupcima i korisnicima naših usluga, pružamo stručnost, pouzdanost i kvalitetu te cjelovitu i vrhunsku ponudu roba i usluga na jednom mjestu.

Osnovani smo 1992. godine  u Zagrebu  te uspješno poslujemo punih 20 godina.

    Naša tvrtka je u privatnom vlasništvu i u njoj je trenutno zaposleno sedam djelatnika; 4 instalatera - elektroničara, 2 komercijalista te 1 djelatnik u odjelu računovodstva i financija. 

NUDIMO VAM SAMO PROVJERENE PROIZVODE

    Od početka svoga rada, istodobno smo ulagali u maksimalnu kvalitetu naših roba i usluga. Odlika našeg poslovanja je uspješno i kontinuirano praćenje i zadovoljavanje individualnih potreba klijenata;  od odabira željene opreme do njegove ugradnje i na kraju, do servisiranja robe koju ste kupili. Stoga, kupujući kod nas, štedite svoj novac, svoje dragocjeno vrijeme i izbjegavate stres jer umjesto odlazaka na nekoliko adresa, na našoj dobivate sve što Vam treba.

    Pažljivo definiramo svoj asortiman i u svojoj ponudi nudimo proizvode koje uvozi i distribuira naše poduzeće kako bismo što kvalitetnije zadovoljili zahtijeve naših kupaca i distributera te ispunili zadane količine i rokove. Ne potcjenjujemo Vaše različite potrebe i mogućnosti. Nastojimo da, bez obzira na to odaberete li iz naše ponude jeftiniji ili skuplji proizvod, dobivate uvijek maksimalnu kvalitetu i našu najbolju uslugu. Stoga, nakon dugogodišnjeg kontinuiranog rada i postojanja, broj naših korisnika neprekidno raste.

STRUČNOST JE ODLIKA NAŠEG SERVISA I NAŠIH USLUGA 

    Lijepo je znati da sve veći broj ljudi dolazi k nama sa saznanjem kako, kupujući kod nas, stječu dodatnu sigurnost i zadovoljstvo jer naš posao ne završava prodajom proizvoda. Raduje nas uvijek kada Vam možemo pomoći. Omogućavamo Vam i savjetovanje pri nabavci opreme, izradu projektne i tehničke dokumentacije, uslugu montiranja kupljene opreme ali i iznimno kvalitetan servis u čiji smo rast i razvoj, opremu i stručnost, uložili više od 17 godina iskustva i rada sa brojnim korisnicima. 

   Cijenimo svakog kupca i što je bitno, ne ostavljamo Vas ni nakon isteka jamstvenog roka. Naš servis Vam je na raspolaganju i ako imate stariji uređaj kojega treba osposobiti. Imajući na umu Vaše potrebe, posebno ulažemo u znanje svoji djelatnika. Naši instalateri redovito pohađaju stručne tečajeve organizirane od strane proizvođača koje zastupamo na teritoriju Republike Hrvatske kako bismo uvijek pratili novitete i bili u korak sa svjetskim trendovima i inovacijama. Kontinuirano spajamo naše dugogodišnje iskustvo sa novim znanjima i modernim tehnologijama. Mi prodaju tehnoloških iskustava i opreme pretvaramo u ugodan doživljaj.   

                                    KBZ electronic - "Tehnologija za ugodniji i sigurniji život"