O nama

TKO SMO MI

KBZ electronic – “Tehnologija za ugodniji i sigurniji život”

KBZ ELECTRONIC d.o.o. je tvrtka koja se bavi prodajom, ugradnjom, projektiranjem i servisom opreme iz područja auto-akustike, kućne elektronike i sigurnosno-nadzornih sustava.

    Svojim kupcima i korisnicima naših usluga, pružamo stručnost, pouzdanost i kvalitetu te cjelovitu i vrhunsku ponudu roba i usluga na jednom mjestu.

Osnovani smo 1992. godine  u Zagrebu  te uspješno i bez prekida poslujemo 28 godina.

Naša tvrtka je u privatnom vlasništvu i trenutno je zaposleno sedam djelatnika; 4 instalatera – elektroničara, 2 komercijalista te 1 djelatnik u odjelu računovodstva i financija.

NUDIMO VAM SAMO PROVJERENE PROIZVODE

Od početka svoga rada, istodobno smo ulagali u maksimalnu kvalitetu proizvoda u ponudi i usluga. Odlika našeg poslovanja je uspješno i kontinuirano praćenje i zadovoljavanje individualnih potreba klijenata;  od odabira željene opreme do njegove ugradnje i na kraju, do servisiranja. Stoga, kupujući kod nas, štedite svoj novac, dragocjeno vrijeme i izbjegavate stres jer umjesto odlazaka na nekoliko adresa, na našoj dobivate sve što Vam je potrebno.

Pažljivo definiramo svoj asortiman i u svojoj ponudi nudimo proizvode koje uvozi i distribuira naše poduzeće kako bismo što kvalitetnije zadovoljili zahtjeve naših kupaca i distributera te ispunili zadane količine i rokove. Ne potcjenjujemo Vaše različite potrebe i mogućnosti. Nastojimo da, bez obzira na to odaberete li iz naše ponude jeftiniji ili skuplji proizvod, dobivate uvijek maksimalnu kvalitetu i našu najbolju uslugu. Stoga, nakon dugogodišnjeg kontinuiranog rada i postojanja, broj zadovoljnih korisnika neprekidno raste.

STRUČNOST JE ODLIKA NAŠEG SERVISA I NAŠIH USLUGA 

Lijepo je znati da sve veći broj ljudi dolazi k nama sa saznanjem kako, kupujući kod nas, stječu dodatnu sigurnost i zadovoljstvo jer naš posao ne završava prodajom proizvoda. Raduje nas uvijek kada Vam možemo pomoći. Omogućavamo Vam i savjetovanje pri odabiru opreme, izradu projektne i tehničke dokumentacije, uslugu montiranja kupljene opreme ali i iznimno kvalitetan servis u čiji smo rast i razvoj, opremu i stručnost, uložili više od 28 godina iskustva i rada sa brojnim korisnicima.

Cijenimo svakog kupca i što je bitno, ne ostavljamo Vas ni nakon isteka jamstvenog roka. Naš servis Vam je na raspolaganju i ako imate stariji uređaj kojega treba osposobiti. Imajući na umu Vaše potrebe, posebno ulažemo u znanje svoji djelatnika. Naši instalateri redovito pohađaju stručne tečajeve organizirane od strane proizvođača koje zastupamo na teritoriju Republike Hrvatske, kako bismo uvijek pratili novosti i bili u korak sa svjetskim trendovima i inovacijama. Kontinuirano spajamo naše dugogodišnje iskustvo sa novim znanjima i modernim tehnologijama. Mi prodaju tehnoloških iskustava i opreme pretvaramo u ugodan doživljaj.

SERVIS

Kod nas možete servisirati sve Vaše elektroničke uređaje

Naši tehničari će pokušati popraviti svaki od Vaših neispravnih uređaja ukoliko je to moguće, tj. raspoloživa je servisna dokumentacije i rezervni dijelovi.

Najbolji odabir

Nudimo samo provjerene proizvode

Naša želja je ponuditi našim korisnicima najoptimalniju ponudu, kvalitetan proizvod za prihvatljivu cijenu.

PODRŠKA

U naše radno vrijeme Van nudimo potpunu podršku putem emaila ili telefona

mail: kbz@kbz-electronic.hr

tel: +385 1 6150101 

NAŠ TIM

Naš tim se sastoji od stručnjaka iz svih područja neophodnih za obavljanje naše djelatnosti od marketinga, projektiranja, servisiranja, računovodstva, informatike…

NAŠA POVIJEST

1992

Osnovani smo 1992. g u Zagrebu i krenuli smo sa radom na Trešnjevci.

Počeli smo sa servisom elektroničkih uređaja te montažom auto alarma i akustike.

1993

Postajemo ovlašteni servis za nekoliko poznatih  svjetskih marki proizvođača audio video uređaja kao što su Pioneer, Mac Audio, Nad, Onkyo…

1994

Postajemo zastupnici za auto alarme Viper koji postaju najpopularniji i najprodavaniji alarmi.

1996

Postajemo najveći distributeri auto akustike u Republici Hrvatskoj.

1998

Zbog povećanog obima posla selimo se u veći prostor u Trnje na adresu na kojoj i danas poslujemo.

2001

Postajemo ovlašteni servis za još nekoliko svjetskih marki proizvođača audio video uređaja kao što su Marantz, Denon, B&W,  Rotel…

2003

Postajemo zastupnici jednog od najvećeg proizvođača portafonskih sustava ABB Genway

2005

Širimo našu ponudu na usluge tehničke zaštite, projektiranje, montažu i održavanje kućnih alarmnih sistema i sistema video nadzora.

2007

Nudimo uslugu satelitskog praćenja vozila

2009

U našu ponudu uvrštavamo sisteme za control pristupa i radnog vremena i u startu se baziramo na biometrijske uređaje.

2014

Postajmo ovlašteni servis za Harman Kardon JBL grupaciju

2019

Postajemo generalni servis za Imbox zaštitu obuće

KBZ ELEKTRONIC d.o.o. Trnjanska cesta 117, 10000 Zagreb, Hrvatska.Osnovano: 1992.god.
Žiro račun broj: 2484008-1100326196 otvoren kod Raiffeisenbank Austria d.d.
Upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu, MBS: 080417808; OIB:70064157662; MB:0361909
Temeljni kapital u iznosu od 26.800,00HRK uplaćen u cijelosti.
Članovi uprave društva – Božidar Kranjčec, Sandra Kranjčec